Opstart nieuw woonproject 't Fineer te Sint-Niklaas
30-05-2017

In een voormalige houtzagerij te Sint-Niklaas startte Vandenbussche deze maand met de bouwwerken van het nieuwe woonproject 't Fineer voor Re-Vive. Het project bestaat uit 57 unieke en duurzame woningen met ondergrondse parking.

De 14 rijwoningen, 3 poortwoningen en meersgezinswoning met 40 appartementen hebben een uniek karakter en liggen amper op 500 meter van het station en zijn dus vlot bereikbaar. Er is een ondergrondse bezoekersparking voorzien en een bovengrondse parkeerplaats. In het binnengebied komt centraal één groene ruimte met bomen voor de bewoners.

Vooraleer de werken van dit klasse 8 project werden aangevat, kwam Vandenbussche meermaals samen met bouwheer Re-Vive en de andere bouwpartners om het dossier te bekijken en samen alternatieven en variantes te bespreken ter optimalisering van het dossier. De architect is Caan Architecten en studiebureau stabiliteit is Establis.

Voor Re-Vive bouwde Vandenbussche ook fase 3 van het project Den Draad te Gentbrugge en het project Den Indruk te Brugge.

Bent u een projectontwikkelaar? Of hebt u bouwplannen? Ontdek hier onze werkwijze. Samen werken we graag uw dossier verder uit om het vervolgens om te zetten in een degelijk gebouw. Neem vandaag nog contact op.

 

 

REVIVE_Fineer_CGI04_05_DEF.jpg
REVIVE_Fineer_CGI04_05_DEF.jpg
REVIVE_Fineer_CGI03_06_DEF.jpg
REVIVE_Fineer_CGI07_05_DEF.jpg
REVIVE_Fineer_CGI06_05_DEF.jpg
REVIVE_Fineer_CGI12_05_DEF.jpg

Inschrijven op onze nieuwsbrief