Wij trekken uw plan

Investeren in het zoeken naar de juiste bouwoplossing vergt vaak veel tijd en inspanning. Als ervaren en algemeen bouwbedrijf nemen wij de tijd om uw traject te bestuderen en samen rond te tafel te zitten op zoek naar de beste bouwoplossingen.

Bij elke stap van het bouwproces kunt u bij Vandenbussche terecht, want wij denken mee om uw bouwproject zo zorgeloos mogelijk te realiseren.

Ontdek hieronder onze werkwijze en verschillende instapmogelijkheden.

Onze Missie

Als ervaren en betrouwbaar algemeen bouwbedrijf begeleiden wij onze klanten en bouwpartners in het samen zorgeloos realiseren van hoogkwalitatieve bouw- en renovatieprojecten van onder meer publieke gebouwen.

Als professionele, toonaangevende werkgever in de bouwsector creëren wij een boeiende, aangename en veilige werkomgeving waar medewerkers zich kunnen ontplooien. Bij Vandenbussche NV appreciëren wij ten volle de inzet, de kennis en het enthousiasme van onze medewerkers.

Als stabiel, verantwoordelijk, winstgevend en goed gestructureerd bouwbedrijf, bieden wij  een aangenaam bedrijfsklimaat en een gewaarborgde lange termijn continuïteit.

Onze missie
 • Ondernemend


  Steeds op zoek naar uitdagingen, initiatief nemen en resultaatgericht werken zijn één voor één eigenschappen van een Vandenbussche medewerker.
  ondernemend
 • Verantwoordelijk


  Elke Vandenbussche medewerker streeft naar kwaliteit en heeft een verantwoordelijk karakter. De 'Wij Trekken Uw Plan'-mentaliteit.
 • Enthousiast


  Enthousiasme geeft je een krachtige uitstraling en het is aanstekelijk! Het is een stimulans voor elk van ons. Wij gaan tot het uiterste!
  enthousiast
 • Respectvol


  Respect voor elkaar, voor collega's, voor externen, voor het milieu, dat is Vandenbussche.
  respectvol

De kracht van een groep

 • Betonel

  Corabo realiseert nieuwbouw- en renovatieprojecten in eigen beheer.

  Vanuit een gezond realisme over de marktvraag geeft Corabo vorm aan inspirerend een duurzaam vastgoed. Het team besteedt bij de ontwikkeling en uitvoering van de bouwprojecten de grootste zorg aan architectuur, kwaliteit, innovatieve technieken, duurzaamheid en optimale 'ruimte-beleving'.

  Naast de rol van promotor fungeert Corabo ook als onafhankelijk consultant in projectontwikkeling en aanverwante facetten.

  www.corabo.be

 • Qubus

  Als huisleverancier van de klasse 8 aannemer Vandenbussche is Sterq op korte tijd uitgegroeid tot een onafhankelijk prefab betonleverancier op de markt.

  Sterq is een bedrijf met een jong en dynamisch team dat kwaliteitsvolle prefab beton en wapeningsproducten produceert zoals: wapeningskorven, gewapende prefab balken, kolommen en wanden.

  Met een eigen tekenbureau staan we garant voor een uiterst korte leveringstermijn.

  www.sterq.be

 • Corabo

  Qubus, dé ideale partner voor houtskelet, gevel, binnenafwerking en meubilair voor grote en kleine projecten. Onze ervaren stielmannen leveren hoogstaand maatwerk. 

  Een totaaloplossing en coördinatie worden aangeboden met oog voor planning en budget. Wat hierbij heel belangrijk is: de architect en/of bouwheer kan voor het volledige bouwtraject bij één enkele partner terecht.

   

  www.qubus.be

Inschrijven op onze nieuwsbrief