Akko

Het serviceteam streeft op langere termijn naar algemene tevredenheid. Concreet betekent dit dat we ook na oplevering en ingebruikname instaan voor ontzorging. En dat voor onderhoud, aanpassingswerken en herstellingen.

Met een plan op maat of op verzoek assisteert het Vandenbussche serviceteam de bouwheer in het waardebehoud van zijn investering. Ook in het oplossen van kleine problemen zijn we groot georganiseerd.

 

Neem vandaag nog contact op en we maken graag een vrijblijvende afspraak.

 

akkoklein

Uitbreiding voor Volvo Group Logistics Gent door service team Akko
/upl/nieuws/201510_Volvo_voor.JPG

voor

/upl/nieuws/201510_Volvo_na_3_.jpg

na

Eind vorig jaar realiseerde service team Akko voor Volvo Group Logistics in Gent een uitbreiding van het restaurant met een bestaande capaciteit van 280 naar 430 plaatsen. 

De uitbreiding gebeurde door het open maken van de bestaande gevel en een aanbouw in metaalstructuur. Het dak werd geplaatst in steeldeck, de volledige nieuwbouw afgewerkt in glasgevel en met screens per compartiment. Voor de volledige afwerking van het restaurant binnenin werd een tegelplafond met ledverlichting voorzien, een keramische vloer gelegd, werden bestaande kolommen omkast met gyproc en schilderwerken uitgevoerd. Buiten werd een bufferbekken geplaatst van 65.000 liter inclusief infiltratiebekken van 22 m². Naast het gebouw werd ook een terras voorzien.


Neem contact op

Voornaam is verplicht.
Naam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Bericht veld is verplicht.

Inschrijven op onze nieuwsbrief